Gildehoen Kip

Een lekker gekruide kip uit de oven, een gemarineerde kipsaté of een klassieke, zacht gestoofde coq-au-vin. Met kip kun je alle kanten uit. Ook in wereldgerechten, zoals een Mexicaanse wrap of Thaise curry. Je proeft dat het gaat om kwaliteitsvlees. Smaakvol, lekker mals en zacht. Geniet van het heerlijke kippenvlees op je bord.

Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

100% antibiotica vrij

Pluimveevlees

Een lekker gekruide kip uit de oven, een gemarineerde kipsaté of een klassieke, zacht gestoofde coq-au-vin. Met kip kun je alle kanten uit. Ook in wereldgerechten, zoals een Mexicaanse wrap of Thaise curry. Je proeft dat het gaat om kwaliteitsvlees. Smaakvol, lekker mals en zacht. Geniet van het heerlijke kippenvlees op je bord. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

100% antibiotica vrij, alle Gildehoen kippen zijn opgegroeid zonder antibiotica. De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd.

Leefomstandigheden De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. Gezond De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren.  Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede. Voer De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

Ook meer weten over onze andere producten?