Lamsvlees

Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar subtiele smaak en malsheid. De landerijen in Nieuw-Zeeland zijn enorm uitgestrekt en de dieren lopen daar vrij en grazen alle grassen, kruiden en eetbare planten die ze tegenkomen.

De landeigenaren worden met zorg geselecteerd en werken allemaal volgens de vastgestelde richtlijnen.

Richtlijnen Nieuw-Zeelands lamsvlees

Natuurlijk; de hele keten is en werkt natuurlijk. Dit betekent geen toevoegingen, antibiotica, pesticiden en hormonen. Kortom alles is 100% puur natuur.

Eerlijk; iedereen in de keten heeft hetzelfde doel. Alle boeren en producenten streven naar pure kwaliteit, welzijn en eerlijkheid. Door de transparantie in de hele keten wordt een product geproduceerd waar iedereen voor 100% achter staat.

Kwaliteit; de kwaliteit van het lamsvlees is het hele jaar door hetzelfde en dus altijd geschikt om op tafel te zetten. Deze kwaliteit wordt bereikt door het beste verpakkingsmateriaal, nette productiefaciliteiten en perfecte opslagcondities voor zowel vers als diepvries. Om die reden kan het product tot wel 3 jaar in de vriezer bewaard worden zonder kwaliteitsverlies.

Ook meer weten over onze andere producten?