Herkomst van onze producten

Onze producten worden gemaakt van de beste grondstoffen uit Brabant. Daarom werken wij met het (h)eerlijkste Lokale rundvlees, Heyde Hoeve varkensvlees en Gildehoen kippenvlees.

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Ons vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij Meat Monkey altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje kwaliteitsvlees.

Rundvlees

Lekker rundvlees, Lokale Belgsche blauwe dikbillen, en dubbeldoel simmentaler met een mooie marmering botermals en vol van smaak. Lees het hier!

Varkensvlees

Op de Heyde Hoeve worden de Duroc varkens met veel liefde en zorg grootgebracht. Waarom dit vlees zo bijzonder smaakt? Lees het hier!

Gevogelte

Smaakvol, lekker mals en zacht. Waarom Gildehoen kip zo bijzonder smaakt? Lees het hier!

Lamsvlees

Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar subtiele smaak en malsheid. Waarom ons lamsvlees zo bijzonder smaakt? Lees het hier!

Wild

Wild is de verzamelnaam voor dieren die in de vrije natuur leven. Waarom ons wild vlees zo bijzonder smaakt? Lees het hier!

Vegetarisch

Wij maken onze vegetarische producten helemaal zelf! Meer informatie over onze vega producten? Lees het hier!