Leveringsvoorwaarden

WAT ZIJN DE BEZORGTIJDEN?

Onze pakketten worden op woensdag en donderdag geleverd tussen 17.30 en 22.00 uur met DHL For You. Dit kan ieder willekeurig adres zijn binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Na uw bestelling melden wij uw pakket aan en ontvangt u van de vervoerder een e-mail.

Op de dag van leveren krijgt u de e-mail met de track-en trace gegevens. We raden u aan ten tijde van de levering, aanwezig te zijn op het door u gekozen adres. Mocht u onverhoopt toch niet thuis zijn, dan zal de chauffeur proberen bij één van de buren het pakket af te leveren. Houd a.u.b. de berichtgeving hierover in de gaten en zorg dat de buren op de hoogte zijn dat er vleesproducten in de doos zitten en dat deze in de koelkast of in de vriezer bewaard moeten worden.

 

WELKE LEVERDAGEN HANTEREN WIJ?

Wij leveren op woensdagavond en donderdagavond. U kunt tijdens het bestelproces zelf de gewenste dag kiezen en vooruitbestellen en plannen. Hieronder de deadlines:

  • Levering woensdag; bestellen vóór woensdag 10:00 uur;
  • Levering donderdag; bestellen vóór donderdag 10:00 uur;

* mocht de koerier vertraging oplopen wordt de levering de volgende dag geleverd.

MINIMALE ORDERWAARDE

De minimale orderwaarde bedraagt €50,-

WORDEN ER VERZENDKOSTEN BEREKEND?

Het versturen van bederfelijke waar is een ingewikkeld proces. Het is namelijk zeer belangrijk dat de producten onder bepaalde omstandigheden vervoerd worden en op de juiste temperatuur worden afgeleverd. Ook hechten wij veel waarden aan het ‘verantwoord’ vervoeren. We proberen met zo veel mogelijk milieuvriendelijke verpakking te werken. Echter door het vervoer van vriesproducten en de houdbaarheid is dit niet 100% mogelijk. Om die reden zijn de kosten die hiervoor gemaakt worden ook hoger dan bij het verzenden van een boek. Wij proberen deze kosten natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Maar helaas is alles wat prijziger geworden met de transport diensten. Wij hanteren de volgende verzendkosten:

  • Voor bestellingen tot € 75,- rekenen wij € 9,95 aan verzendkosten;
  • Voor bestellingen tussen de € 75,- en € 90,- rekenen wij € 6,95 aan verzendkosten;
  • Bestellingen boven de € 90,- zijn vrij van verzendkosten

Het is natuurlijk zonde van de verpakking en de rit van de transporteur, om een hele kleine bestelling te plaatsen. Het loont daarom om uw winkelwagen goed af te vullen, zowel voor u als voor het milieu.